Brantan är inte brantare än branten man kan se där borta vid Brantbrink

Kollade precis på ytterligare en Wallander film, så otroligt underbara allihopa! Henning Mankell är den mest fantastiska författaren sverige någonsin har stött på.

Imorgon är det dags för den berömda femkampen.....vi får väl se vad det blir av det hela, Isabell tror ju på en megasuccé, själv är jag lite mera realistisk och tror att endast ett fåtal kommer satsa ordentligt. (Ja, realist - inte pessimist)
Planeringarna kring detta har pågått i år och dar känns det som, men det visar sig att de endast handlar om lite drygt en månad.

Hur som helst så ska jag träffa Mikaela på Sabis runt 11.20, och vi ska tillsammans träffa Martin på Tullinge Station 11.10. Detta gör att det blir lite konstigt, jag måste nog underrätta Mickis om schemaändringen till 11.10 på stationen. Vi ska som sagt på sabis, och detta för att köpa oss en yoghurt eftersom Isabell har snålat in och inte kommer bjuda på någon trerättersmiddag som jag hade hoppats på, men men, Yoghurt funkar också. Bara att fråga Anna B så får man en miljon argument till varför yoghurt är en bra produkt.

Har lite ångest faktiskt, ska ha gjort klart en bokrecension på engelskan till på onsdag, fast detta blev ändrat till fredag, trots detta så har jag inte börjat ännu. Det vill säga, Jag har inte ens valt bok än. Jag kommer vara lite halvstressad på torsdagkväll när jag inser att jag inte har kommit längre än vad jag har gjort idag. Nåja, får väl göra det bästa av situationen. En tanke jag har är att jag ska skriva en egen bok på engelska och sedan skriva en recension? Då är jag ju säker på vad boken handlar om och sånt. Vi får helt enkelt se hur problemet löses på torsdagkväll. (Jag kommer försöka tidigare, men kommer skjuta upp det)

Nu är det nog tack och god natt för mig, dags att stänga butiken alltså. Kiosken är stängd, se upp för dörrarna - dörrarna stängs. Det finns många sätt att säga samma sak på, men nu avrundar vi här.
God Natt kära* läsare.

* = Alternativt hatade